.::Wedding,Event,Engagement and etc::. Pakej bermula dari RM599

By: ED Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  >  >>]    [Archive]
Sunday, 12-Nov-2006 02:04 Email | Share | | Bookmark
Nightview







Tuesday, 7-Nov-2006 06:37 Email | Share | | Bookmark
Alam ciptaan Allah kaya dengan tumbuhan

ni aku try makro plak mmg best.tapi ada jgk la edit guna PS,maklum la tak expert lagi.lens pun fix lens 50mm manual focus.







Kedua-dua gambar ni menggunakan lens 70-300mmG.





Tuesday, 31-Oct-2006 01:52 Email | Share | | Bookmark
reverse lens



















Nilah first time saya buat reverse lens,atas tutorial dari prince yang membantu kami yg merangkak dlm fotografi ni.Kalau ada sesapa yang nak komen silakan,diharap komen la kepada saya agar dapat meningkatkan kemahiran.tq


Monday, 9-Oct-2006 01:17 Email | Share | | Bookmark
Menara Alor Star





Gmbr ni diambil selepas berbuka puasa dekat hotel seri malaysia Alor Star,dah lama dah teringin sgt nak pi snap kat sini setelah lama teringin dapat jgk.




Gambar pokok pinang ni diambik semasa mengadakan majlis gotong-royong memasak bubur lambuk di uum



Wednesday, 4-Oct-2006 08:51 Email | Share | | Bookmark




Gambar ni diambil dlm perjalanan balik dari KUKUM ke UUM,yang gambar perumahan tu kat Kubang Gajah dan yang Motor dgn keta tu kat Arau.sesaja snap sbb Boring sgt dok dlm keta


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net