.::Wedding,Event,Engagement and etc::. Pakej bermula dari RM599

By: ED Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Dec-2007 17:59 Email | Share | | Bookmark
VIEW FROM THE TOP

 
 
 
Mengikut tema pada minggu ini,fotopages telah mengadakan Photo Challenge #169: VIEW FROM THE TOP... jadi saya pun nak try la 3 keping gambar harap-harap semua kawan-kawan dapat bagi komen kepada saya.....



Masa shoot Pak Lah melawat Ladang Jagung Manis, Bukit Tangga Kedah.



Majlis perkahwinan Suhaila dan Edy



Majlis perkahwinan Suhaila dan Edy



:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.


Tuesday, 4-Dec-2007 19:25 Email | Share | | Bookmark
Buah Hatiku Nur Tasneem




Masuk hari dah umur 17 hari dah Nur Tasneem, dia dah boleh angkat kepala kalau kita bagi dia meniarap.Kepada Uncle Fauziebaie Tasneem cakap TQ pasal selalu dok tanya pasal dia,tak lupa kepada semua yang dok tunggu-tunggu berita Nur Tasneem.



:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.



Thursday, 22-Nov-2007 17:18 Email | Share | | Bookmark
..::~Suhaila & Edy~::..



Majlis Perkahwinan antara Suhaila & Edy ini telah berlangsung di Felda Laka Selatan, Changloon Kedah.Kedua-dua pasangan ni sungguh sporting termasuk ahli keluarga mereka jugak yang sangat peramah.... sesi outdoor telah di jalankan di Kg Padang, Jitra Kedah..




:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.



Sunday, 18-Nov-2007 09:36 Email | Share | | Bookmark
..::MyBaby::..




Alhamdulillah syukur pada Ilahi akhirnya penantian selama 9 bulan 10 hari telah berakhir pada hari ni..... pada jam 09:50 AM 18 November 2007, telah lahirlah seorang puteri dalam hidup aku bersama isteri.... lagi bertambah gembira kehadirannya bagai hadiah hari lahir aku iaitu pada 21 November


:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.


Monday, 29-Oct-2007 08:27 Email | Share | | Bookmark
Projek jagung manis, usahasama Kedah Agro & Sime Plantations

Pada 28 Oktober 2007 saya dan saudara Hairul Nizam Hairul Nizam telah diberi kepercayaan oleh Kedah Agro dan Sime Plantations Sdn. Bhd bagi membuat liputan fotografi lawatan Perdana Menteri Malaysia Dato' Seri Abdullah bin Haji Ahmad Badawi bagi menyempurnakan upacara perasmian tapak projek jagung manis di Bukit Tangga.











:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net