.::Wedding,Event,Engagement and etc::. Pakej bermula dari RM599

By: ED Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 26-Oct-2007 23:09 Email | Share | | Bookmark
Burung.........

Pada hari jumaat 26 Oktober 2007 dikesempatan cuti pada hari jumaat lalu saya telah mengajak beberapa org kawan2 telah mengadakan satu outing untuk shoot burung di sawah, ni hasil yang tak seberapa dari yang saya dapat....



Group foto
dari kiri:-
mzaidi,adik pipo, abg kepada an, abg azharizal a.k.a ustaz, hazrin,an, abg hairul dan abg fauziebaie



Ayam





Bangau



burung apa entah????

p/s: Terima kasih banyak kepada kawan-kawan yang hadir utk membantu dan turut saya shoot hari tu.... abg fauzie,an, abg hairul, abg art,hazrin, abg kepada an dan adik kita pipo...


:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.



Sunday, 30-Sep-2007 08:21 Email | Share | | Bookmark
Jelingan Manja Datuk Siti Nurhaliza




Fakulti Perakaunan Universiti Utara Malaysia baru-baru ni ada menjemput tokoh perniagaan Datuk Khalid Mohamad Jiwa bersama isteri tercinta penyanyi No. 1 negara iaitu Datuk Siti Nurhaliza.semasa persembahan dikir barat aku sempat mencelah dlm ribuan manusia yang hadir dan berteriak memanggil-manggil namanya... mujur aku ada membawa bersama lens 80-400mm milik UUM, dapat jugaklah aku shoot potret dia semasa menjeling ke arah aku yang berasak-asak dalam lautan manusia tu.


Exiff Data:

Camera: Nikon D70s
Exposure: 0.033 sec (1/30)
Aperture: f/5.3
Focal Length: 310 mm
Exposure Bias: -4/3 EV
Flash: Flash fired, auto mode
Exposure Program: Manual





:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.




Wednesday, 12-Sep-2007 02:15 Email | Share | | Bookmark
Dari mana datangnya CAHAYA?




Adakah boleh kita hidup tanpa cahaya? adakah semua benda hidup perlukan cahaya? bagaimanakah keadaan kita tanpa cahaya? apakah pentingnya cahaya? semuanya berkisar tentang cahaya, di sini dapat kita simpulkan bahawa dalam kehidupan ini cahaya memainkan peranan yang penting dalam seharian kita menempuh hidup, manusia perlukan cahaya bagi menerangi alam dan menghasilkan Vitamin D yang dihasilkan oleh kulit, tumbuhan perlukan cahaya untuk menjalankan proses fotosintesis.... photographer perlukan cahaya bagi mengasilkan seni cahaya untuk menghasilkan sekeping gambar.... dimanakah harga sekeping gambar tanpa cahaya? cuba anda fikirkan?



:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.




Sunday, 19-Aug-2007 03:21 Email | Share | | Bookmark
Base Jump @ Menara Alor Star





:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.




Sunday, 5-Aug-2007 06:08 Email | Share | | Bookmark
Lili



Lama tak jumpa model berbakat ni,Lili namanya.... susah dapat model yg tak banyak songeh ni,la ni dia menetap dekat Kulim setelah graduate UUM.Entry kali ni saja nak buat bagi nampak shadow tu sebab nampak mcm best plak effect shadow tu tak tau la kalau ada yg tak suka....





:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.




[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net