.::Wedding,Event,Engagement and etc::. Pakej bermula dari RM599

By: ED Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 26-May-2007 05:17 Email | Share | | Bookmark
..::Peezal & Asriah::..

 
 
Ni la kali pertama aku shoot akad nikah kat rumah pengantin.... maklum la kat sebelah utara ni payah la nak jumpa akad nikah kat rumah,mmg adat kat sini akad nikah kat rumah tu sesuatu yang agak luar biasa.








:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.




Tuesday, 8-May-2007 02:02 Email | Share | | Bookmark
.::Hafizah & Zaki::.




Hafizah ni peramah dan periang orangnya, bila sampai saja aku kat rumah dia terus teruja dgn tingkap rumah lama yang dulu menjadi kenangan ketika rumah arwah Tok aku dulu.



:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.




Friday, 20-Apr-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
.::Outdoor Wedding Photo Shoot::.




Ed Photography menawarkan Outdoor Wedding Photo Shoot kepada Pengantin yang mahukan penambahan kepada pakej fotografi yang sedia ada,kami menawarkan kepada anda harga yang amat berpatutan sesuai dengan bajet perkahwinan anda.Untuk sebarang maklumat sila hubungi:-



:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.




Saturday, 14-Apr-2007 13:01 Email | Share | | Bookmark
Sungai Berembang,Perlis.



Negeri Perlis memang terkenal dengan alam semulajadinya yang masih terpelihara,kalau pi perlis rasanya tak sah kalau tak bawak kamera bersama.Gambar ni saya shot pada pukul 5.45 PM.Perahu ni rasanya baru lagi sebab yang lama rosak masa tragedi Tsunami.



:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.




Thursday, 29-Mar-2007 00:03 Email | Share | | Bookmark
Bengkel Penataan Cahaya Bersama Ted Adnan

Memang berbaloi join kelas lighting dengan Ted Adnan ni,di memang pakar betui dalam lighting ni.Ni antara gambar-gambar yg saya shot masa bengkel tu,kelihatan model kami Sha yang memang cun dan peramah dalam memberikan kerjasama untuk pose yang menarik.











[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net