.::Wedding,Event,Engagement and etc::. Pakej bermula dari RM599

By: ED Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Jan-2007 07:49 Email | Share | | Bookmark
CLS bersama model Cilik Si Afifi



Ni la tempat di mana lokasi outdoor perkahwinan aku.dah lama aku mengidam nak mai ambik gmbr kat sini,tiba-tiba petang tu isteri aku ajak pi tgk sunset,dia ajak anak sedara aku pi sekali.dalam fikiran aku nilah model yang akan jadi mangsa aku sat lagi.aku buat CLS ni dgn bantuan isteri aku sebagai pemegang flash.


:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.




Tuesday, 9-Jan-2007 00:26 Email | Share | | Bookmark
Zaidi dan Ayu

Aku Sendiri Kahwin!!!!!











Terima kasih la kepada semua yang sudi mai..... yang tak mai tak pa kami berdua faham faktor masa dan jarak menjadi penghalang.Kepada Abg hairul,Tih,Shah,Abg Art selaku fotografer rasmi jutaan ucapan terima kasih diucapkan hanya tuhan yang dapat menilai jasa kalian.tak lupa jugak utk Ndak,Kak Wan,Abg Mat,Pak lang,Mak Njang,Kak Shah,Dik Ni,Kak long dan ramai lagi yang tak tersebut nama di sini... untuk Ayah dan Mak terima kasih kerana bagi kami keluar shot Outdoor.....

Kali ni majlis berlangsung kat rumah aku palak,Pada 13 Januari yang lalu Di Kg Pmtg Bonglai Besar, Ayer Hitam, Kedah.Terima kasih jugak dirakamkam kepada saudara Hairul Nizam saudara HasnizamHashim saudara Shah saudara TIH(zacphotography) abg Fauzi dan Ustaz Azhar kerana sudi meluangkan masa bersama mengabadikan kenangan manis kami berdua.Tak lupa jugak rakan-rakan yang bersusah payah mai.Kepada Ayah,Mak,Abg,Kak,Adik,Ngah,Lang,Njang,Ndak,Pak Ndak,Adik Not,Adik Dila,Fendi,Zul,Ida Terima kasih kerana bertungkus lumus hari tu.























Photographer in Action









Flower Boy





gambar kat umah saya juga ada terdapat di dalam laman web ni HasnizamHashim,Zamzahari73


:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.




Tuesday, 2-Jan-2007 00:22 Email | Share | | Bookmark
Bandaraya Jelapang Padi,Alor Star









La ni tengah kemuncak la musim menuai,mcm ni la rutin photographer kampung keja part time byk jadi pesawah la,menjala ikan la.Ni ada la sikit gmbaran musim menuai mungkin gambar tak sampai maksud mintak maaf la no.


Wednesday, 27-Dec-2006 02:35 Email | Share | | Bookmark
Akmal & Reen

Budak-budak main kompang



Vespa



Org kampung aku panggil Gerek Tua



Kompang Boy



Bahaya



Akmal Siapkan diri



Rombongan Berarak ke rumah pengantin Lelaki







Majlis perkahwinan yang berlansung di Pauh Perlis, pada 24 Disember 2006.Sempena meraikan kedua-dua mempelai iaitu Akmal & Reen.


:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.




Tuesday, 26-Dec-2006 01:47 Email | Share | | Bookmark
Badri & Norma













Selamat Pengantin baru buat Badri dan Norma,majlis yang berlansung di Hutan Kampung Alor Star Kedah,terima kasih banyak-banyak pasal layan kami yang pi ambik gambar ni cukup baik.....Terima kasih jugak buat keluarga Badri yang sungguh ramah,terutama utk anak menakan dia Farid yang bertugas selaku juruandam kepada kedua mempelai.


:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
jgw9549@yahoo.com

ym: edphotography_kedah




Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.




[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net