.::Wedding,Event,Engagement and etc::. Pakej bermula dari RM599

By: ED Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 3-Aug-2008 08:18 Email | Share | Bookmark
Tasneem........



Nur Tasneem.....

Lama dah tak upload gambar tasneem ni.... walaupun byk shoot gambar dia tapi tak upload kat sini sebab rasa mcm gambar tak dapat mcm mana yang dok imagine... senang cakap tak perfect dari apa yang saya nak la..... tapi yang ni satu saja yang rasa memenuhi ciri-ciri gambar yang saya idamkan....



Ni anak kawan saya Haiqal Hairil Azuin.... anak dia syok la dah boleh duduk dan merangkak......



:::.ED PHOTOGRAPHY.::

019-5112662
edphotographykedah@gmail.com

ym: edphotography_kedah






Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmatan yang ditawarkan oleh pihak kami, kami juga menerima sebarang penukaran nilai dari akaun paypal ke mata wang Ringgit Malaysia.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net