.::Wedding,Event,Engagement and etc::. Pakej bermula dari RM599


My name: ED Photography
My Fotopage: http://mohdzaididesa.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
azzaharry othman
Latest entry:FACEBOOK azzaharry othman
Salam semua... saya tidak aktif di Fotopages ini...sila add FACEBOOK saya www.facebook.com/azzaharry Info Harian dan Gambar2 terbaru ada di sana. Call/SMS 0125781001 (Penang), 0173695001 (Kuala Lumpur) View this Fotopage entry
pretty peektures
Latest entry:+ bella @ cikimiki.com +
+ check out the cute lil' Bella at http://www.cikimiki.com(www.cikimiki.com) ;-) View this Fotopage entry
Adhadi Mohd Photography
Latest entry:Kursus Fotografi
Sila layari http://www.adhadi.com/kursus-fotografi untuk kursus-kursus fotografi View this Fotopage entry
Kursus fotografi
mohd raime ramlan
Latest entry:Budak2 main air
hujung minggu tak ke mana. angkat E3 & 40-150mm dan shoot. View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
ADAN WEDDING PHOTOGRAPHY
Latest entry:KURSUS FOTOGRAFI DARI HARGA SERENDAH RM180
Untuk maklumat lanjut, sila ke - http://www.fototeacher.com/fex.html http://sipolanbinsipolan.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Eddie PhotoVideo Professional PhotoVideographer
Latest entry:Pameran Pengantin PWTC this weekend
Come visit us Eddie PhotoVideo and Akademi PhotoVideo at Pameran Pengantin PWTC this Friday 13th Nov till Sunday 15th Nov 2009. Free honeymoon package for local and international as well as free gift only from us. Details pls visit our booth no 18 at PWTC. Pls add me at Face Book for regular update just type Eddie PhotoVideo or click this link http://www.facebook.com/pages/Eddie-PhotoVideo/171380766377?ref=ts Click Here => http://www.eddie-photovideo.com( More pictures and details) Looking For Pho... View this Fotopage entry
iz photography
sila layari .................www.izphotography.com View this Fotopage entry
KruMATRIC GROUP
Latest entry:album
View this Fotopage entry
scharewl concept
Latest entry:Rumah Baru
Kepada yang bertanya bilakah update-update terbaru aku, boleh http://www.scharewlconcept.com(kesini). Lebih berwarna-warni :P. View this Fotopage entry
muliyadi muhamad
Latest entry:no more update
blog ini tidak akan diupdate lagi demi menyahut seruan memboikot item2 yang berasal, menyumbang kepada ISRAEL yang seterusnya membawa kepada kekejaman yang dilakukan pada rakyat palestin. sila rujuk www.cgmulia.com/fotoblog untuk update. harap maklum. View this Fotopage entry
ayarx oren
Latest entry:berpindah
sila ker http://ayarx.com/blog View this Fotopage entry
deqno usop
Latest entry:officially close
To all visitor...I'm OFFICIALLY CLOSED my FOTOPAGES. If u want to see my picture please add me at FACEBOOK, search on my email deqnousop[at]gmail[dot]com or visit to http://classiquemoment[dot]blogspot[dot]com TQVM kerana sudi singgah melihat fotolog sy :) View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Hadzley Harith
Latest entry:My Official Photo Blog
http://www.hadzleyharith.com() Masih lagi sebagai Domain Rasmi & Sumber Maklumat Promosi Serta Pakej Terkini dari Saya. http://blog.hadzleyharith.com() http://blog.hadzleyharith.com() Blog Rasmi Hadzley Harith. Semua gambar-gambar dan aktiviti terkini akan dipamerkan di sini. Sila lawati Blog Saya untuk maklumat lanjut. Sebutharga pengambaran perkahwinan boleh diperolehi dengan mengisi borang online yang disediakan di dalam Blog Rasmi saya. Jumpa Anda di Blog Rasmi Saya... Hadzley Harith ... View this Fotopage entry
Hafizudin Mohd Safar personal fotopages
Latest entry:Mima & Ehsan | Jejawi, Perlis
Mohd Ihsan Afees Radzi & NurHamima Iswati Datuk Ishak ... sory folks. bz with something. just uploading this 1 piece of pix to let everyone knows that they are nither single not available hehe! Both were my junior at Derma Sekendery Skool. All the very besh wishes from me, old friends. harummanis@gmail.com 012-5389031 View this Fotopage entry
Ayu & Edment
Hafizal Mohamad
Latest entry:This only happen sometimes :-)
View this Fotopage entry
syahreil hafiz
Latest entry:Looking Outside - John N Baiti
Coming Soon hehheheehhe..asyik coming soon aja... LOL LOL LOL LOL ..apa lagi masuk dalam http://buttet.net Syahreil Hafiz Samsudin buttet gmail.com YM : lemang2002 contact : 0124517038 url : http://buttet.net View this Fotopage entry
mohdnazrisuboh photographer perlismalaysia
sila layari : www.mohdnazrisuboh.com View this Fotopage entry
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
Ruslee Bakri
Latest entry:My Portal
Oleh kerana atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, fotopages ini tidak active. Sri Gemilang Photography bakal berubah. Sri Gemilang Photography mula bergerak dengan portalnya sendiri. Segalanya bermula di sini. http://www.liey69.myportal.my View this Fotopage entry
Tanda di jari manis
khairul daniel
Latest entry:Adib&Balqis
View this Fotopage entry
Engku Iskandar
Latest entry:Petronas Malaysian F1 Grandprix 2008
Qualifying round today. Massa was the fastest Followed by team mate Raikonen and Kovailanen came third View this Fotopage entry
Ahmad Nazir Shoberi
Latest entry:majlis akad nikah Cif Inspektor sufian & Cif Inspektor Asrin
View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
AR Photography
Latest entry:Azizul & Walynn's Reception at Flamingo Hotel, KL
ARphotographyhttp://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php() ARphotographyCLICK HERE!! http://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php(AR's shot of the event!!) < CLICK HERE!! ARphotography & video Rahim/Rambo/Hantu 012-2022952 Nicky - 012-2274622 ar7179@gmail.com http://www.ARphotography.com.my <------------ My official website!!! http://www.ARphotography.com.my(CLICK HERE!!) View this Fotopage entry
shaifulR Photography
Latest entry:Amal Tan Sri Abdul Aziz & Wan Effina Wan Abd Rahim,Solemnization
..more of their photo was http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal(HERE) Shaiful Rizal Photographer hp/text : 013 394 7777 mail : enquiry@shaifulrizal.com http://www.shaifulrizal.com http://www.shaifulr.com (NEW!!) http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal View this Fotopage entry
Adi Nang
Latest entry:Sneak Preview
More kids please visit http://milkinthebottle.blogspot.com/ View this Fotopage entry
3 layer
shamsul shafie
Latest entry:Paparazzi77 return heeeee.............
View this Fotopage entry
Jay Farhana
Latest entry:Ministry of Moment -the advert
booking contact no: 0123100879 [Shafiq Akmal] 8-) View this Fotopage entry
asmady ahmad
Latest entry:Al-Fatihah ...
minggu lepas pada 6hb nov, Pak Mat Kepiah Tinggi (PMKT) telah pulang ke Rahmatullah. sy menerima berita pada mlm tersebut dari menantu arwah. sy mula mengenali arwah pada bulan jun thn lepas semasa mengambil gambar kenduri anak beliau. selalunya pengantin2 yg sy shoot yg akan terus menjadi kawan tp itu lah kali pertama bapa pengantin yg kekal berkawan dgn sy. mmg byk yg sy pelajari dari arwah. bukan sj ttg kamera tp juga ttg kehidupan. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh beliau. antara gambar te... View this Fotopage entry
Jay Ismail
Latest entry:ezrina & abu
aku tak reti nak hamek kawen2 ni..sib baik ni jiran sebelah....ahahhaha View this Fotopage entry
Diana Jasmi
Latest entry:Love
View this Fotopage entry
Ibu n anak
Hairul Nizam zahari
Latest entry:Happiness
View this Fotopage entry
Mohamad Zaki
Latest entry:mozakim.FOTOPAGES.com IS HISTORY
Salam para pengunjung sekalian.... Dengan ini secara rasminya saya ingin memaklumkan bahawa selepas daripada mesej ini, tiada lagi update untuk mozakim.fotopages.com. Maka bermula dari saat ini mozakim.fotopages.com hanya akan jadi muzium archive sebagai respon protes kepada zionis yang kejam saban hari membunuh rakyat Palestin yang tidak berdosa. Gambar-gambar terkini dari saya boleh dilayari di blog www.mozakim.com ataupun di galeri gambar saya di www.flickr.com/photos/mozakim/ Terima kasih diuc... View this Fotopage entry
apex kayu
Latest entry:eja n shah
shoot utk Arie Gaban.. View this Fotopage entry
explore
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
shah shahizal
Latest entry:pindah2
secara rasminya aku telah berpindah ke http://www.mohdshahizal.com View this Fotopage entry
azrul affandi sobry
Latest entry:Haikal lagi
lagi2 my haikal.. View this Fotopage entry
Hisham Abdullah
Latest entry:WANIE & AMIN 26 Januari 2009
View this Fotopage entry
jangguttouch omata
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
Photo Photo
View this Fotopage latest entry
Bricks Photography
View this Fotopage latest entry
Azhar Abdul Razak
Latest entry:AZRA's Fotopages berpindah ke dot net sendiri
Pengumuman: Maaf ...... Sudah pindah ke http://azharrazak.net memandangkan kat sini dah tak berapa sesuai dan kami sekeluarga tidak mahu terlibat dalam dakyah 'mereka' ini. Moved to http://azharrazak.net View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016